AANVRAAG PUP


Via onderstaand formulier kun je op de wachtlijst komen
Wij vinden het belangrijk dat onze pups een goed tehuis krijgen en daarbij volgen wij vooral ons gevoel. Wij gunnen jou en je hond een fantastisch lang leven samen daarvoor is het belangrijk dat jullie een goeie match hebben. In dit aanvraagformulier stellen we daarom een aantal vragen om een eerste indruk te krijgen en kennis te maken met jou en je gezinssituatie. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. 

Aanvraagprocedure
Lees voordat je dit formulier, zo zorgvuldig mogelijk en eerlijk invult, eerst de aanvraagprocedure goed door.Indien je de voorkeur voor het geslacht en/of de kleur belangrijker vindt dan de match heeft het geen zin om dit aanvraagformulier in te vullen!

Net zoals het krijgen van kinderen is het aanmerking komen voor een pup een geschenk. In plaats van bepalen mogen we hier dankbaar voor zijn.

Daarbij komt het vaker voor dat een Australian Labradoodle in de loop der tijd verandert van kleur.


AANVRAAGFORMULIER


Wij hebben het aanvraagformulier volledig vernieuwd omdat er een fout in het systeem zat. Mocht u alsnog problemen ervaren stuur dan een screenshot naar info@snoopdoodles.be