PUP INFOVanuit het hart met passie
Het is onze hartenwens om op een liefdevolle manier met onze Australian labradoodles te gaan fokken. Moeder en haar pups krijgen bij ons alle mogelijke liefde en aandacht. 

Onze pups groeien in huiselijke kring op. Wij beginnen op jonge leeftijd met socialiseren en zindelijkheidstraining.  Gezonde voeding en een veilige, schone omgeving helpt de pups op te groeien tot een evenwichtige, gezonde en blije hond.  

Erkend hobbykweker
Als erkend hobbykweker fokken wij volgens de regels van de Belgische wet daarbij zijn we aangesloten bij de WALA. Uiteraard zijn al onze honden getest. 
Begin 2019 is ons avontuur begonnen we kregen ons allereerste nestje van Ginger en Winter. Wat een voorrecht dat we zo nu en dan een nestje mogen verwelkomen!

Weloverwogen keuze
Puppy's wat zijn ze schattig!
Een hond kan je beste maatje worden en er is altijd iemand blij is als je thuis komt. Realiseer je dat deze trouwe viervoeter de komende, misschien wel 14 jaar, een lid is van jouw gezin. Jouw beste vriend verdient ook zorg en aandacht als je op vakantie gaat en als het regent wil hij ook graag uitgelaten worden...Verwachte nestjes 

Wij hopen dat we begin 2021 weer een nestje mogen verwelkomen van
Joly en Pepper.
Nieuwe aanmeldingen voor op de wachtlijst zijn voor 2024.Wij vinden dat de aanschaf van een hond een weloverwogen keuze moet zijn. Daarom hebben wij een aanvraagprocedure opgesteld.
Als je in aanmerking wilt komen voor een pup van Snoop Doodles lees dan de aanvraagprocedure goed door alvorens je het aanvraagformulier invult.

 

De aanvraagprocedure geeft onze werkwijze weer. Je leest stap voor stap hoe de aanvraag in zijn werk gaat. Het invullen van het aanvraagformulier, het in blijde verwachting zijn, tot het in je armen sluiten van je puppenkind.


Na het lezen van de aanvraagprocedure kun je dit formulier invullen. Hiermee kun je in aanmerking komen voor een van onze prachtige pups. Zo krijgen wij een goed beeld van jullie gezinssituatie. In een later stadium helpt dit formulier ons ook bij het maken van de juiste match.

 

Neem een kopje koffie of thee, ga lekker zitten en neem de tijd om dit formulier in te vullen. En geniet van je eerste stap van dit avontuur.


Bereid je goed voor op de komst van je pup.
Met enige regelmaat organiseren wij kennismakingscursussen waarbij je de basisverzorging van een Australian Labradoodle  leert.

Meest gehoorde reacties van de deelnemers:

"wat fijn dat we nu zo goed voorbereid zijn op de komst van ons pupje".

"het is een must voor ieder aspirant pup-koper"

Wij stellen onze doodles ter beschikking,
het meebrengen van je eigen doodle is in overleg mogelijk.

Persoonlijke aandacht;
er is voldoende ruimte om vragen te stellen
we werken in kleine groepen.


INFORMATIE TER VOORBEREIDING OP DE KOMST VAN JE PUP