KENNISMAKINGSCURSUS


Take good care off your teddybear!Kennismakingscursus
Vanwege de grote vraag naar meer informatie over de verzorging van de Australian Labradoodle bieden wij een kennismakingscursus aan.

Voorkomen is beter dan genezen
Ervaring heeft ons geleerd dat, met de nodige kennis vooraf, veel voorkomende problemen voorkomen kunnen worden. Te denken aan bijv. vervilting van de vacht, dit is erg pijnlijk voor je hond en heeft als consequentie dat de prachtige krullen van je doodle plaats moeten maken voor een kaal geschoren vacht.

Iets aanleren is makkelijker dan iets afleren
Het correct opvoeden van je nieuwe gezinslid levert je veel plezier op. Aanleren is zo leuk, afleren is een ander verhaal...


Wat ga je leren tijdens deze kennismakingscursus;

- Kennismaking met de Australian Labradoodle.
- Er is ruimte om al je vragen te stellen rondom alle facetten van de Australian Labradoodle.
- De basis verzorging van de vacht; Je leert hoe je op de juiste manier de vacht onderhoudt (borstelen, het op de juiste manier gebruiken van de waterblazer, nagels knippen, oogjes vrij knippen etc.).

Omdat 

-het fijn is om je goed voor te bereiden op de komst van je pup

-het nogal eens mis gaat met de verzorging van de vacht

-voorkomen beter is dan genezen

-het super leuk en gezellig is om een doodle moment te hebben


Proefdoodles
Wij stellen onze lieve, knappe Australian Labradoodles ter beschikking om te oefenen. Je eigen hond meebrengen is niet mogelijk.

Voor wie?
De cursus wordt gegeven voor volwassenen en kinderen en duurt 2,5 uur.

De inverstering
De investering bedraagt 95 euro p.p. voor kinderen vragen we een bijdrage van 10 euro p.p. dit is inclusief koffie/thee en versnaperingen, gebruikmaking van onze materialen en de inzet van onze prachtige doodles.

Waar?

Gemeente KinrooiAanmeldformulier