PUPPY'S


Het is onze hartenwens om op een liefdevolle manier met onze Australian labradoodles te gaan fokken. Moeder en haar pups krijgen bij ons alle liefde en aandacht die ze nodig hebben.

Onze pups groeien op in huiselijke kring. Wij beginnen op jonge leeftijd met socialiseren en zindelijkheidstraining.  Gezonde voeding en een veilige schone omgeving helpt ze op te groeien tot een evenwichtige, gezonde en blije hond.  

Wij fokken volgens alle regels van de Belgische wet en de WALA.


Het nest van Ginger en Winter, begin 2019, was ons eerste nest. We zijn super blij met alle steun van topfokkers Brigitte en Bernard van Mischa's doodles. 

Puppy's wat zijn ze schattig!
Een hond kan je beste maatje worden en er is altijd iemand blij is als je thuis komt. Realiseer je dat deze trouwe viervoeter de komende, misschien wel 14 jaar, een lid is van jouw gezin. Jouw beste vriend verdient ook zorg en aandacht als je op vakantie gaat en als het regent wil hij ook graag uitgelaten worden...

Wij vinden dat de aanschaf van een hond een weloverwogen keuze moet zijn. Daarom hebben wij een aanvraagprocedure opgesteld.
Als je in aanmerking wilt komen voor een pup van Snoop-doodles lees dan de pagina aanvraagprocedure, zie link de hieronder, goed door. 


Verwachte nestjes 


In het eerste kwartaal van 2020 verwachten wij 2 nestjes (VOLGEBOEKT)

In het tweede kwartaal van 2020  verwachten wij 1 nestje (VOLGEBOEKT)

In het derde kwartaal van 2020 verwachten wij 1 nestje


In het eerste kwartaal 2021 verwachten wij 1 nestje

In het tweede kwartaal van 2021 verwachten wij 1 nestje

In het derde kwartaal van 2021 verwachten wij 1 nestje