PUPPY'S


Het is onze hartenwens om op een liefdevolle manier met onze Australian labradoodles te gaan fokken. Moeder en haar pups krijgen bij ons alle mogelijke liefde en aandacht. 

Onze pups groeien in huiselijke kring op. Wij beginnen op jonge leeftijd met socialiseren en zindelijkheidstraining.  Gezonde voeding en een veilige, schone omgeving helpt de pups op te groeien tot een evenwichtige, gezonde en blije hond.  

Als erkend hobbykweker fokken wij volgens de regels van de Belgische wet daarbij zijn we aangesloten bij de WALA. Uiteraard zijn al onze honden getest. 


Begin 2019 is ons avontuur begonnen we kregen ons allereerste nestje van Ginger en Winter. Wat een voorrecht dat we zo nu en dan een nestje mogen verwelkomen!

Puppy's wat zijn ze schattig!
Een hond kan je beste maatje worden en er is altijd iemand blij is als je thuis komt. Realiseer je dat deze trouwe viervoeter de komende, misschien wel 14 jaar, een lid is van jouw gezin. Jouw beste vriend verdient ook zorg en aandacht als je op vakantie gaat en als het regent wil hij ook graag uitgelaten worden...

Wij vinden dat de aanschaf van een hond een weloverwogen keuze moet zijn. Daarom hebben wij een aanvraagprocedure opgesteld.
Als je in aanmerking wilt komen voor een pup van Snoop-doodles lees dan de pagina aanvraagprocedure, zie link de hieronder, goed door. 


Verwachte nestjes 


Wij werken met een wachtlijst nieuwe aanmeldingen zijn voor begin 2023.