ENERGETISCH SYSTEEM THERAPIE VOOR HONDEN EN PAARDEN


Over energetisch systeem therapie voor honden en paarden

Jij en je hond/ paard vormen een systeem
Jij en je hond/ paard zijn energetisch nauw aan elkaar verbonden en hebben fysieke en emotionele invloed op elkaar.

Jouw positieve invloed op je hond en paard
Jij kunt bijv. het genezingsproces van je hond/ paard positief beïnvloeden, ziektes voorkomen of je hond/ paard helpen herstellen van opgelopen trauma's. Maar ook gedragsproblemen kunnen worden voorkomen of oplost.

De hond/ paard als 'spiegel'
Je hond helpt jou door te reageren op je gedrag, houding, intentie en energie. Elke actie geeft een reactie. Indien jij verandert reageert de hond/ paard direct anders op jou. De feedback die de hond/ paard je geeft met zijn reactie is heel zuiver en geeft veel inzicht. Je hond/ paard maakt je bewust.

Over Marie-José

Marie-José is, naast dat ze opgeleid is als therapeut, coach en familieopsteller, ook ruim 20 jaar professioneel dressuur en freestyle instructrice/ amazone geweest. 

'Tijdens een consult combineer ik mijn persoonlijke ervaringen met opgedane kennis uit diverse opleidingen'. 

Hoe jullie elkaar kunnen helpen
Je kunt zowel positieve als negatieve invloed op je hond/ paard hebben. Mocht er ergens een verstoring zijn in jullie systeem dan zal je hond, d.m.v. zijn gedrag of lichamelijke klachten, er alles aan doen om dit aan het licht te brengen. 

Tijdens een systemisch consult ga je kijken wat je hond/ paard jouw wil vertellen en naar wat jij zelf voor je hond/ paard kunt betekenen. 

Een consult duurt ongeveer 1,5 uur. En kan ook online plaats vinden. De kosten bedragen 90 euro per consult.